Rahmi Turan kullanılıyor mu?

Rahmi Turan kullanılıyor mu?

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın Ankara’yı karıştıran “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir CHP'linin görüştüğü” iddiası sonrası başlayan tartışmalara Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da katıldı

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın Ankara’yı karıştıran “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir CHP'linin görüştüğü” iddiası sonrası başlayan tartışmalara Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da katıldı. Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, karşısında girdiği her seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu’nun başında olduğu CHP’den memnun olması gerektiğini belirtti.

"RAHMİ TURAN BU İŞE ALET Mİ OLUYOR?"

Ahmet Hakan, kaleme aldığı yeni yazsında "Yoksa... Yoksa... Kemal Bey’in karşısına çıkabilecek aday... Şimdiden “Erdoğan’ın adamı, Külliye’nin adayı” falan diye zan altında mı bırakılmak isteniyor? Rahmi Turan da bu işe alet mi oluyor?" yorumunu yaptı.

"KEMAL BEY'İN KARŞISINA ÇIKACAK ADAY..."

Ahmet Hakan yazısının devamında, “Seçim kazanamayan, yüzde 25’i geçemeyen, etkili bir muhalefet yapamayan, toplumun tüm kesimlerini etkileyemeyen, iktidarı bir türlü sarsamayan ve senelerdir bir alternatif haline gelemeyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başından gitmesini istemek... Tayyip Erdoğan açısından dertsiz başa dert almaktan farksız değildir. Benim bildiğim Erdoğan, bir sürü derdinin arasına böyle bir dert katmak istemez. Yoksa... Yoksa... Kemal Bey’in karşısına çıkabilecek aday... Şimdiden “Erdoğan’ın adamı, Külliye’nin adayı” falan diye zan altında mı bırakılmak isteniyor? Rahmi Turan da bu işe alet mi oluyor?” ifadelerine yer verdi.

544164.jpg

544157.jpg

544130.jpg

544141.jpg

544110.jpg

Etiketler :