"Rahatlıkla okula gidebiliyorsak sizin sayenizde"

"Rahatlıkla okula gidebiliyorsak sizin sayenizde"

Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mansuplarına yönelik operasyonları canları pahasına sürdüren güvenlik güçleri Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşların gönderdiği yiyecekler, öğrenciler ile gençlerin gönderdiği mektuplarla moral buluyor- Çocuk

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü İdil ilçesinde güvenlik güçleri, ülkenin dört bir yanından gönderilen, sevgiyle hazırlanan yemekler ve mektuplarla moral buluyor.

İdil'de terör örgütü PKK mensuplarına yönelik, "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" devam ediyor.

Yurdun çeşitli yerlerinden gönderilen yiyecekler ve çocuklar ile gençler tarafından kaleme alınan mektuplar, operasyonu yürüten TSK ve emniyet unsurlarına ulaştırılıyor.

Büyük emeklerle hazırlanan yemeklerden yiyen güvenlik güçleri, bunların paketlerine iliştirilen mektupları heyecanla okuyor.

- "Sizlerden sonra sıra bizde"

Çocukların yazdığı mektuplarda, güvenlik güçlerine duygulandıran ifadeler dikkati çekiyor.

İlkokul 2. sınıf öğrencisi Yiğit'in, "Bizi koruduğunuz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun", 12. sınıf öğrencisi Taha'nın, "Biz bu vatanı kimseye vermeyiz. Sizlerden sonra sıra bende, bizde" ifadelerinin yer aldığı mektuplar, asker ve polis memurlarını duygulandırdı.

7. sınıf öğrencisi Sude'nin güvenlik güçlerine sevgisini aktardığı mektubunda şu ifadeler dikkati çekti:

"Annemin, teyzelerimin, ablalarımın hazırladığı bu yiyecekler verdiğiniz bu mücadelede sizlere güç, kuvvet olsun diye yapıldı. Afiyetle yiyebilirsiniz. Dualarımız hep sizinle. Siz orada vatanımız için mücadele veriyorsunuz. Rahatlıkla okula gidebiliyorsak hep sizin sayenizde. İnşallah en kısa sürede hepiniz evlerinize sağ salim döner, evlatlarınızla ve eşlerinizle huzurlu, mutlu günler geçiririsiniz. Hepinizin ellerinden öpüyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :