Puslu hava geliyor!!! Hava sıcaklıkları düşüyor!

Puslu hava geliyor!!! Hava sıcaklıkları düşüyor!

Hava sıcaklıkları yarın mevsim normallerinin de altına düşüyor. Kıyı kesimler ise sağnak yağış etkisi altına girecek. Hafta sonu havaların soğuyacağı tüm Türkiye'de hava sıcaklıklarının azalacağı bidirildi.

Hava sıcaklıkları yarın mevsim normallerinin de altına düşüyor. Kıyı kesimler ise sağnak yağış etkisi altına girecek. Meteorolojiden yapılan son açıklamalara göre Türkiye'de hava sıcaklıkları azalacak. Yarın akşam saatlerinden itibaren yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Meteroloji yaptığı açıklamada hava sıcaklıklarının iyice azalacağını belirtti. Hafta sonu havaların soğuyacağı tüm Türkiye'de hava sıcaklıklarının azalacağı bidirildi. Marmara'da 14 derecelerdeki hava sıcaklıkları 8 dereceye kadar düşecek. 

Meteorolojiden yapılan son açıklamalara göre Türkiye'de hava sıcaklıkları azalacak. Yarın akşam saatlerinden itibaren yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.Türkiye'nin büyük bir bölümünde yarından itibaren etkili olacak olan soğuk ve yağışlı hava dalgasıyla birlikte Aydın'da da sıcaklıkların 8 ila 12 derece azalacağı belirtildi. Trakya, Marmara'nın Batısı ve Kıyı Ege'de başlayacak yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.Yapılan son değerlendirmelere göre: Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Ardahan, Balıkesir'in batı ilçeleri ile İzmir, Kastamonu ve Sinop kıyılarının hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

SİS UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler