Pursaklı kadınların kış hazırlığı

Pursaklı kadınların kış hazırlığı

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen "Hüma Sultan Hanım Evi Pastacılık Kursu"na katılan kadınlar, kışlık konserve, ezme ve tarhana...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen "Hüma Sultan Hanım Evi Pastacılık Kursu"na katılan kadınlar, kışlık konserve, ezme ve tarhana hazırlıklarına başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye bünyesinde açılan kursa yoğun ilgi gösteren kadınlar, hem meslek sahibi oluyor hem de el becerilerini geliştiriyor.

Aldıkları eğitimlere el becerilerini de ekleyen kursiyerler, yaptıkları konserve, tarhana, ezme gibi gıdalarla kışlık ihtiyaçlarını hazırlıyor.

Spordan sağlığa, eğitimden kültüre, sanattan mesleklere kadar birçok alanda eğitim gören Pursaklı kadınlar, kendilerine sunulan imkanları değerlendirerek yaşamlarını daha da kaliteli hale getiriyor.

Hanım evlerinde sunulan hizmetlerden memnun kalan kadınlar, "Burada arkadaşlarımız ile birlikte kışlık gıdalarımızı hazırladık. Hanım evleri aynı zamanda dayanışma örneklerinin gösterildiği önemli bir yer oldu." şeklinde duygularını ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :