Pursaklar Belediyesinden Sarıkamış'a çim hokeyi malzemesi desteği

Pursaklar Belediyesinden Sarıkamış'a çim hokeyi malzemesi desteği

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından Kars'ın Sarıkamış ilçesi Kaymakamlığına çim hokeyi malzemesi gönderildiği bildirildi.Belediyeden yapılan...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından Kars'ın Sarıkamış ilçesi Kaymakamlığına çim hokeyi malzemesi gönderildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in girişimleriyle Sarıkamış Kaymakamlığına çim hokeyi takımı spor malzemesi hediye edildi.

Pursaklar Belediyespor Kulübünde malzemeleri inceleyen Çetin'e, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin ve kulüp başkanı Halil Turhan eşlik etti.

Gönderilen spor malzemelerinin maske, çim hokeyi eldiveni, çim hokeyi sopası ve kaleci elbisesinden oluştuğunu belirten Çetin, "Bizler sporu seven ve her fırsatta bunu teşvik eden bir belediyeyiz. Bu anlamda istedik ki Sarıkamış'taki kardeşlerimizi de çim hokeyine teşvik edip imkanlar ölçüsünde destek verelim. Spor dostluktur, kardeşliktir." ifadelerini kullandı.

Daha önce Şanlıurfa'daki sığınmacılara spor malzemeleri hediye eden Çetin, bölgeye giderek takımların turnuvasını izleyip kupalarını vermişti.

Pursaklar Belediyesinden Sarıkamış'a çim hokeyi malzemesi desteği

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :