PTT şubesinde silahlı soygun

PTT şubesinde silahlı soygun

Adana'da maskeli ve silahlı 2 kişi, PTT şubesindeki görevliyi tehdit ederek yaklaşık 8 bin lirayı alıp kaçtı - Silahlı soyguncular, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

ADANA (AA) - Adana'da maskeli ve silahlı 2 kişi, bir PTT şubesindeki görevliyi tehdit ederek yaklaşık 8 bin lirayı alıp kaçtı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde bulunan PTT şubesine gelen maskeli ve pompalı tüfekli 2 kişi, görevliyi tehdit ederek kasadaki parayı istedi. Söz konusu kişiler, kasadaki yaklaşık 8 bin lirayı alarak kaçtı.

Olayın polise bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Şüphelilerin bir narenciye bahçesine girdiğini öğrenen ekipler, burada yaptıkları araştırmada zanlılara ait eldiven ve bazı kıyafetler buldu.

Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için bölgede araştırmalarını sürdürüyor.

- Silahlı soyguncular kamerada

Bu arada, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheliler sokaktan çıkarak, PTT şubesine yöneliyor. İçeriye giren şüpheliler yaklaşık 30 saniye sonra dışarı çıkıyor. Şüphelilerden biri havaya iki el ateş ettikten sonra arkadaşıyla olay yerinden uzaklaşıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler