Psikolojik sorunları olan kadın 4. kattan düştü

Psikolojik sorunları olan kadın 4. kattan düştü

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen 40 yaşındaki Nazlı Akdoğan, 7 katlı binanın 4. katındaki evlerinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

Olay, saat 14.45 sıralarında Feritpaşa Mahallesi Demiryolu Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir apartmanda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte binanın 4. katında yaşayan Nazlı Akdoğan, henüz belirlenemeyen bir nedenle pencereden beton zemine düştü.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, Nazlı Akdoğan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak detaylı bir inceleme yaptı.

İncelemeler ve Otopsi

Yapılan incelemelerin ardından, Nazlı Akdoğan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. Olayın kesin nedeni, yapılacak olan otopsi ve soruşturma sonucunda belirlenecek.

Psikolojik sorunları olan kadın 4. kattan düştü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.