Provokatörler Şahan'ı deliye döndürdü! Yetkililere küfrediyor kargaşa çıkarmaya çalışıyorlar

Komedyen Şahan Gökbakar, canlı yayında provokatörleri ifşa etti ve "Burası provokatörler ile doldu. Yetkilileri dinlemiyorlar, sabırları zorlayıp kargaşa yaratmaya çalışıyorlar" diyerek güvenlik güçlerinden yardım istedi

Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele canhıraş bir şekilde devam ederken provokatörler de iş başında. Marmaris'te günlerdir hayatını hiçe sayarak yangın söndürme çalışması yapan ekipler, gönüllü kisvesi altında botlarla gelen 3'er 5'er kişilik grupların tacizine uğruyor.

Hakaretler, küfürler ve elle taciz dahil bir çok kargaşayı kaşıyan hareketle ekiplere saldıran provokatörler bölgede evi olan ve günlerdir yaptığı canlı yayınlarla ekiplere destek olan Şahan Gökbakar'ı da çıldırttı. "Azönce birini boğazlıyordum" diyen Gökbakar, olayın vehametine dikkat çeken canlı yayınında Emniyet ve Jandarma'dan gönüllü kılığında ekiplerin dibine kadar giren ve yemek yeyip provokasyon yapmaktan başka hiçbir şey yapmayan bu şahısları bölgeye sokmamasını istedi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde evi bulunan komedyen Şahan Gökbakar, günlerdir bölgeden canlı yayınlar yaparak yardım çağrısı yapıyor. Gökbakar, son videosunda, "Burası provokatörler ile doldu. Kimseyi dinlemiyorlar, kargaşa yaratmaya çalışıyorlar. Gözümün önünde bir komutana, 'Sen kimsin lan? Hayatında yangın mı söndürdün lavuk' dediler. Burada çalışan insanlar için koyulan yemekleri yiyorlar. Ben dahil herkese küfür ediyorlar. Evimin bahçesinde garip garip adamlar dolaşıyor" ifadelerini kullandı

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar