Protokol eşlerinden Kocasinan Akademi'ye tam not

Protokol eşlerinden Kocasinan Akademi'ye tam not

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte protokol eşlerine ve davetlilere, Kocasinan Akademi...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte protokol eşlerine ve davetlilere, Kocasinan Akademi Merkezi'ni tanıttı.

Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, programa, Çolakbayrakdar çiftinin yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in ve ilçe belediye başkanlarının eşleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kocasinan Akademi hakkında bilgi veren Çolakbayrakdar, merkezde eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında bölge sakinlerine hizmet verdiklerini belirtti.

Tesisin kadınlara özgü olduğunu anlatan Çolakbayrakdar, tesiste yüzme havuzu, kreş, kafeterya, psikolog, diyetisyen, plates ve spor salonu, sauna ve buhar odası, kuaför, güzellik ve cilt bakımı gibi bölümler bulunduğunu bildirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki ise, Kocasinan Akademi Yakut Tesisini çok beğendiğini, Kocasinan'a, Kayseri'ye yakışan bir tesis olduğunu ve gurur duyduğunu kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler