Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali Nevşehir'de yapılacak

Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali Nevşehir'de yapılacak

ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali, 7 Ekim'de Nevşehir'de gerçekleştirilecek....

ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali, 7 Ekim'de Nevşehir'de gerçekleştirilecek.

PTT AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik başkanlığındaki yönetim toplantısı 6-7 Ekim'de Nevşehir'de yapılacak.

2017 yılının ilk üç çeyreğindeki faaliyetlerin genel olarak ve ürün bazında değerlendirileceği toplantıda, şirketin 2017 yılı stratejisi, planlaması ve hedefleri doğrultusunda 9 ayda yapılan çalışmalarla önümüzdeki döneme yönelik faaliyetler gözden geçirilecek.

PTT AŞ yönetim kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları, üst yönetimi ve 82 PTT başmüdürünün katılacağı toplantıda, Türkiye genelindeki ve uluslararası alandaki çalışmalar detaylı bir şekilde ele alınacak. Toplantıda ortaya konulacak değerlendirmeler, tespitler ve öneriler PTT AŞ'nin başarı çıtasını daha da yükselterek bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlayacak.

Nevşehir'de PTT AŞ yönetim toplantısının yanı sıra 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali de yapılacak.

Şirket personeli arasında sosyal dayanışmayı sağlamak, motivasyonu artırmak, çalışanlara sportmenlik ruhu ve davranışı kazandırmak, 46. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması'nda Türkiye'yi ve PTT AŞ'yi temsil edecek aday kadroyu belirlemek amaçlarıyla düzenlenecek yarışma, 7 Ekim'de gerçekleştirilecek. 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali’nde 35 kadın ve 65 erkek sporcu mücadele edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler