Polisten Kaçan Sürücüden İlginç Savunma: Eşimle Kavga Ettik

Polisten Kaçan Sürücüden İlginç Savunma: Eşimle Kavga Ettik

Konya'da polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçan sürücü, "Eşimle kavga ettik, o yüzden moralim bozuk olduğu için mesaj atarak gönlünü almaya çalışıyordum." diyerek savundu.

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, kısa süren kovalamaca sonucu yakalanırken, polise, "Eşimle kavga ettik, mesaj atarak gönlünü almaya çalışıyordum." savunması yaptı.

DUR İHTARINI UYMADI

Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu'nda meydana geldi. Polis ekipleri, hareketlerinden şüphelendikleri otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Uyarılara rağmen durmayan sürücü ekiplerden kaçmaya başladı. Ekipler yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından kaçan otomobili Ankara Caddesi Galeciler Sitesi Kavşağında durdurdu.

"EŞİMLE KAVGA ETTİK GÖNLÜNÜ ALMAYA ÇALIŞIYORDUM"

Polis tarafından araçtan indirilen sürücü Mustafa T. alkol kontrolünü ise zorluluklarla yaptı. Muayenesinde alkol çıkmayan sürücü Mustafa T, "Neden kaçtınız" sorusuna ise, "Eşimle kavga ettik, o yüzden moralim bozuk olduğu için mesaj atarak gönlünü almaya çalışıyordum. Şimdi yazılacak trafik cezasını dahi kız kardeşim ödeyecek, mağdurum." dedi.

 

2 BİN 460 LİRA PARA CEZASI

Trafik ekipleri tarafından, Teke'ye muayenesiz ve sigortasız araç kullanmak, kırmızı ışık ihlali yapmak, dur ihtarına uymamak ve gerekli aydınlatma sisteminin olmaması nedeniyle 2 bin 460 lira para cezası kesildi. Daha sonra otomobil Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :