Polisi arayıp polisleri şikayet ettiler

Polisi arayıp polisleri şikayet ettiler

Aksaray’ın Fatih Mahallesi’nde, kız kaçırma iddiasıyla bir eve baskın yapmak isteyen şahıslar polisle karşı karşıya geldi. Polise direnen ve binaya zorla girmeye çalışan şahıslara biber gazıyla müdahale edildi.

Aksaray’da kız kaçırma iddiası üzerine bir eve baskın yapmak isteyen şahıslar, polisle karşı karşıya geldi. Fatih Mahallesi’nde yaşanan gerginlik, polisin uzun süren ikna çabalarına rağmen sona ermedi.

Edinilen bilgilere göre, Aksaray merkeze bağlı Yenikent beldesinden bir kızın kaçırıldığını iddia eden bir grup vatandaş, kızın Fatih Mahallesi’nde bir evde tutulduğunu ileri sürerek söz konusu adrese gitti. Eve girmeye çalışan şahıslar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleriyle karşılaştı.

Direniş büyüyünce polis biber gazıyla müdahale etti

Polis ekiplerinin şahısları sakinleştirme çabaları sonuçsuz kalınca, olay yerine takviye ekipler sevk edildi. Çok sayıda polis memuru, şahısların eve girmesini engellemek için yoğun çaba sarf etti. Ancak grubun ısrarla direniş göstermesi üzerine, ekipler şahısları zorla uzaklaştırmaya çalıştı.

Polisi arayıp polisleri şikayet ettiler

Tüm ikazlara rağmen dağılmayan gruba son çare olarak biber gazı ile müdahale edildi. Müdahaleye rağmen olay yerinden ayrılmayan şahıslardan biri, bu kez polisi arayarak polisi şikâyet etti. İlginç anlar yaşanan görüşmede şahıs, "Jandarmanız geldi biber gazı sıkıyor, kadınları dövüyorlar" diyerek yardım istedi.

Polis olay yerinde saatlerce nöbet tuttu

Yaşanan arbede sonrası polis ekipleri, olayın büyümemesi için geniş güvenlik önlemleri aldı. Eve girmeye çalışan şahıslar binadan uzaklaştırılırken, polis saatlerce bölgede nöbet tuttu. Olayla ilgili herhangi bir gözaltı yapılmazken, tarafların ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, mahallede gerginliğin yatıştırıldığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.