Polis, semt pazarlarında halkı uyardı

Polis, semt pazarlarında halkı uyardı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 semt pazarında, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 semt pazarında, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel taciz gibi olaylar ile ilgili uyarıların yer aldığı el broşürü dağıttı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, suç ve suçluyla mücadelede toplumun tüm kesimlerinin katılımı ve desteği olmadan sadece polisiye tedbirlerle başarıya ulaşabilmenin mümkün olmadığı ifade edildi.

Bu gerçekten yola çıkarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün toplumu suçlara karşı bilgilendirme çalışmalarına devam ettiği dile getirelen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde kurulan 22 semt ve kapalı halk pazarında kurulan stantlarda 2 bin 720 vatandaşımız ile birebir görüşülerek bilgilendirme yapılmış, hırsızlık, dolandırıcılık, çocuklarımız, cinsel taciz, metruk binalar, 155 Polis İmdat konulu toplam 10 bin 830 broşür ve hırsızlık konulu 2 bin 720 adet sticker (çıkartma) dağıtımı yapılmıştır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :