Polis operasyonundan kurtulmak için daire kiralamışlar

Polis operasyonundan kurtulmak için daire kiralamışlar

Eskişehir'de daha önce de aynı gerekçeyle mühürlenen dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 90 kişiye para cezası uygulandı- Kumar oynamak için yer temin eden şüphelilerin polis baskınından kurtulmak için bina içerisinde bir başka daireyi kiraladık

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de daha önce de aynı gerekçeyle mühürlenen dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 90 kişiye 227'şer lira ceza uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesinde oluşturulan özel ekip, uygulama sırasında İstiklal Mahallesi'nde faaliyet gösteren ve daha önce kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen bir derneğe ihbar üzerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, mühürlü dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 90 kişi ile dernek yöneticisi 1 kişi gözaltına alındı, tombala makinesi ve kumar malzemelerine el konuldu.

Polis, binada yaptığı arama ve kontrollerde, dernek yöneticilerinin polis baskınından kurtulmak amacıyla aynı binada başka bir daireyi kiraladıklarını, kumar oynayan kişileri burada sakladıklarını belirledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :