Polis eşlerinden anlamlı destek

Polis eşlerinden anlamlı destek

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerin eşleri, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlara katılan güvenlik güçlerine yiyecek gönderdi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerin eşleri, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlara katılan güvenlik güçlerine yiyecek gönderdi.

Polis eşleri tarafından evde hazırlanan yemek ve tatlılar, paketlenerek İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Burada büyük kolilere konulan yiyecekler, yine polis eşleri tarafından kamyonete yerleştirildi.

Organizasyonu düzenleyen Pınar Öztat, 5 arkadaşıyla böyle bir destek vermeyi planladıklarını ancak duyan her polis eşinin kampanyaya katıldığını söyledi. Sur'daki güvenlik güçleri için daha çok tatlı, kuru pasta, sarma gibi yenilmesi kolay yiyecekler hazırladıklarını anlatan Öztat, çatışma bölgesinde görev yapan polis ve askerler için sürekli dua ettiklerini dile getirdi.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Öztat, "Sur'da çatışma bölgesinde görevli olan polis ve asker ağabeylerimize biraz daha moral ve motivasyon sağlamak adına böyle bir organizasyon düzenledik ve onlara katkıda bulunalım dedik. Onların oradaki hallerini gördükçe bizler de burada üzülüyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından yiyeceklerin yüklendiği kamyonet alkışlarla Diyarbakır'a gönderildi.

Polis eşlerinden anlamlı destek

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :