Polatlı ve Nizip Ticaret Odaları dostluk protokolü

Polatlı ve Nizip Ticaret Odaları dostluk protokolü

ANKARA (AA) - Polatlı Ticaret Odası ile Nizip İlçesi Ticaret Odası arasında "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı.Polatlı Ticaret Odası Toplantı Salonunda...

ANKARA (AA) - Polatlı Ticaret Odası ile Nizip İlçesi Ticaret Odası arasında "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı.

Polatlı Ticaret Odası Toplantı Salonunda imzalanan dostluk protokolüne, Polatlı Ticaret Odası adına, Başkan Ulvi Sakarya, Meclis Başkanı Yaşar Murat Çelik, Gaziantep Nizip Ticaret Odası adına ise yönetim kurulu başkanı Mehmet Özyurt ile Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu imza attı.

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, burada yaptığı konuşmada, Sakarya'dan Fırat'a uzanan tarihi köprü projesi kapsamında Gaziantep ve Şanlıurfa gezilerinde kardeş oda fikrinin geliştiğini, kısa süre sonra imzalanan protokolle fikirden uygulamaya geçtiklerini söyledi.

Projelerle kardeşliğin sadece yazıda kalmayacağını dile getiren Sakarya, şöyle konuştu:

"Ulusal ve uluslararası bütün projelerde yer almaya çalışıyoruz. Bu projeler sayesinde ülkemizin birçok yerinde dostluklar ediniyoruz. Bu dostluklara bizlere her konuda güç ve kuvvet sağlıyor. Polatlı için ve üyelerimiz için birçok çalışmaya imza atıyor ve her yerde ilçemizin tanıtımını sağlıyoruz. Nizip Ticaret Odası ile de kardeş oda olmak bizim için büyük bir onurdur. Bundan sonrada karşılıklı faaliyetlerimizle kardeşliğimiz pekişecektir. Nizip Ticaret Odası Başkanımız Mehmet Özyurt, Meclis Başkanımız Mustafa Doktoroğlu ve diğer yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim."

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt da odaların birbiriyle iletişime geçmesinin, hizmet standartlarını ve oda faaliyetlerini de kapsamlı bir hale getirdiğini kaydetti.

Kardeş oda protokolünün odalar adına fayda sağlacağına dikkati çeken, Özyurt, "Polatlı Ticaret Odası'yla imzalamış olduğumuz bu protokol sayesinde bölgemize birçok katkı sağlayacak kanaatindeyim. Odamız birçok ulusal projeye imza atmış olup yeni çalışmalarımız devam etmektedir. Polatlı Ticaret Odası ile birlikte de çeşitli projelere imza atmak bizlere onur verir. Şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına bizleri burada ağırlan başta yönetim kurulu başkanımıza ve meclis üyemiz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :