Platonik aşık kuzeninin silahla vurduğu hemşire Konya'ya sevk edildi! Genç hemşire bir böbreğini kaybetti!

Karaman'da evlenme teklifini kabul etmediği planotik aşık kuzeni tarafından silahla vurulan Emine hemşire, bir böbreğini kaybetti. Tedavisi devam eden ve bilinci açık olan hemşire tedavi içim Konya'ya sevk edildi

Karaman'da aile sağlığı merkezinde kendisine planotik aşk besleyen ve evlenme teklifini kabul etmediği kuzeni tarafından silahla vurulan Emine hemşire bir böbreğini kaybetti. Tedavisi devam eden ve bilinci açık olan hemşire Konya'ya sevk edildi.

KUZENİNİ VURUP İNTİHARA KALKIŞTI

Karaman'da Hüseyin B., (28) daha önce evlenme tekliğini kabul etmeyen teyzesinin kızı Emine A.'yı çalıştığı aile sağlığı merkezinde vurarak ağır yaraladı. Ardından aynı silahla intihar girişiminde bulunan Hüseyin B.'de yaralandı.

aw745635-03.jpg

GENÇ HEMŞİRE BÖBREĞİNİ KAYBETTİ

Aile sağlığı merkezinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan hemşire Emine A. ve zanlı Hüseyin B. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Uğradığı saldırı sonucunda Emine A.'nın bir böbreğini kaybettiği öğrenildi.

aw745635-01.jpg

KONYA'YA SEVK EDİLDİ

Bilinci açık olan hemşire Emine A., tedavisinin devamı için ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Emine A.'nın ailesinin Konya'da yaşadığı için tedavisinin de burada devam etmesini istediği öğrenildi.

aw745635-05.jpgaw745635-04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.