PKK/KCK Terör Örgütü Propagandasına Karışan 20 Şüpheliye Gözaltı Kararı

PKK/KCK Terör Örgütü Propagandasına Karışan 20 Şüpheliye Gözaltı Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 20 şüpheliye gözaltı kararı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, PKK/KCK silahlı terör örgütünün çağrı ve talimatlarına uyan 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin, çeşitli tarihlerde Ankara sınırları içerisinde örgütsel etkinliklere katılarak ve sosyal medya üzerinden terör örgütünün cebir ve şiddet içeren yöntemlerini öven propagandalar yaptıkları belirlendi.

Güvenlik güçlerinin titiz bir çalışma sonucunda tespit ettiği şüpheliler, Ankara merkezli operasyonla gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilecek. Soruşturmanın detaylarına göre, şüphelilerin terör örgütünün ideolojik propagandasını yaparak toplumu tahrik etmeye yönelik faaliyetlerde bulundukları belirtiliyor.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorgularının ardından haklarında alınacak tedbirler ve soruşturmanın gelişmeleri, kamuoyu ile paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.