PKK’da çözülme devam ediyor! 29 yıllık terör örgütü mensubu teslim oldu

PKK’da çözülme devam ediyor! 29 yıllık terör örgütü mensubu teslim oldu

Kahraman Türk askerinin her alanda sıkıştırdığı PKK terör örgütünde çözülme sürüyor. İçişleri Bakanlığı, PKK'dan kaçan 1 terör örgütü mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Teslim olan teröristin 29 yıldır faal olduğu öğrenildi

İçişleri Bakanlığı, PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. 1993 yılında terör örgütüne katıldığı öğrenilen son PKK'lıyla birlikte 1 Ocak 2022 itibariyle teslim olan örgüt mensubu sayısı 31'e yükseldi.

PKK'YA 1993'TE KATILMIŞ

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensubunun 1993 yılında terör örgütüne katıldığı, Irak'ta faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 31'e yükseldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.