Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, PKK’nın taciz ateşinde şehit oldu! Baba ocağına ateş düştü

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde yol emniyeti alındığı sırada PKK terör örgütü tarafından açılan ateşle yaralanan 31 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ali Demir doğum gününe 3 gün kala şehit oldu. Şehidin Sultanbeyli’de bulunan baba ocağına acı haber verildi

Ordulu Piyade Uzman Çavuş Ali Demir(31), doğum gününe 3 gün kala, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanmıştı. Pençe Kilit Operasyon bölgesinde yol emniyeti alındığı sırada PKK terör örgütü unsurları tarafından açılan ateşle yaralanan 31 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ali Demir kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehidin İstanbul Sultanbeyli’de bulunan baba ocağına Türk bayrakları asıldı, şehit için dualar okundu.

sehit-ali-demir-1.jpg

3 GÜN SONDA DOĞUM GÜNÜYDÜ

İsa ve Hatun çiftinin çocukları olan ve Sultan Demir ile evli olan şehidin ailesinin İstanbul'da yaşadığı, 3 gün sonra doğum günü olduğu öğrenilirken, Akkuş ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde defin edileceği öğrenildi.

sehit-ali-demir-2.jpg

Ordu’nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı olan 31 yaşındaki Ali Demir’in 2 yıllık evli olduğu ve eşi Sultan Demir’in de Elazığ’da görevli polis olduğu öğrenildi.

sehit-ali-demir-5.jpg

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Pençe Kilit Operasyon bölgesinde yol emniyeti alındığı sırada PKK terör örgütü unsurları tarafından açılan ateşle yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir’in kaldırıldığı hastanede 24 Ağustos günü şehit olduğunu duyurdu.

sehit-ali-demir-4.jpg

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 24 Ağustos 2023 tarihinde, bir üs bölgesinden yol emniyetine çıkan unsurlara, bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Ali Demir ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

sehit-ali-demir.jpg

sehit-ali-demir-6.jpg

sehit-ali-demir-7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum