Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde silah kazası sonucu Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala'nın şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucunda Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala'nın şehit olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Erzurumlu Şehidin Evi Yasa Büründü

Şehit Recep Kabala'nın acı haberi, Erzurum’un Hınıs ilçesine bağlı Bellitaş Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı. Haberin ardından şehidin ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Kabala’nın baba evi, başsağlığı dileklerini iletmek üzere gelen komşular ve akrabalar tarafından dolup taştı.

Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.