Pinterest de bugün Türkiye’ye temsilci atadı

Pinterest de bugün Türkiye’ye temsilci atadı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal platform 'Pinterest'in de de bugün Türkiye'ye temsilcisini atadığını açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Pinterest de bugün Türkiye'ye temsilcisini atadı" dedi.

Sayan, "Haberler güzel. 7253 sayılı kanun kapsamında Pinterest de bugün Türkiye'ye temsilcisini atadı. Böylelikle ülkemizde günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan temsilci atayacağını bildirmeyen kalmadı. Böylelikle ülkemizde günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan temsilci atayacağını bildirmeyen kalmadı" diye konuştu.

Sayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Ülkemiz için büyük bir kazanım olan bu yolda, milletimizin dijital dünyadaki hakları artık daha etkin korunacak. Vatandaşlarımız karşılarında muhatap bulabilecek, sosyal ağlardaki mağduriyetleri daha hızlı giderilecek. 1 Ekim 2020 itibariyle başlayan süreci hatırlayacak olursak, kanunda kademeli olarak; idari para cezası, reklam yasağı ve bant daraltma yaptırımları getirilmişti.

Bant daraltma yaptırımı uygulanmadan sosyal ağların ülkemize gelmesini sevindirici buluyoruz. Vatandaşlarımızın haklarını korumak için yaptığımız düzenlemenin getireceği faydaları, ilerleyen dönemlerde çok daha net göreceğiz. Bu düzenlemeye öncülük eden başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a'a ve süreci yöneten Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu'na 'na şükranlarımı sunuyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.