Piknikte üzerine yıldırım düşmüştü: Genç kadın hayatını kaybetti

Piknikte üzerine yıldırım düşmüştü: Genç kadın hayatını kaybetti

Bilecik’in Söğüt ilçesinde telefonla konuşurken üzerine yıldırım düşen 34 yaşındaki Gönül Konakçı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Oluklu köyünde geçen hafta sonu korkunç bir kaza yaşandı. Piknik yaptığı sırada telefonu çalan ve arayan kişiyle konuşmaya başlayan 34 yaşındaki Gönül Konakçı’nın üzerine aniden yıldırım düştü.

Yıldırım Düşmesi Sonucu Ağır Yaralandı

Konakçı, ebe olarak görev yapan genç kadının üzerine yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralı kadını Söğüt İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Konakçı, burada yoğun bakıma alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kadın kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olay, köyde büyük üzüntüye yol açtı.

Gönül Konakçı'nın ölüm haberi, tüm köy halkını derinden sarstı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.