Peş peşe korkutan depremler! Erzurum da 4.1 büyüklüğünde sarsıldı

Peş peşe korkutan depremler! Erzurum da 4.1 büyüklüğünde sarsıldı

Konya ve İzmir Buca'daki depremlerin ardından AFAD son deprem verilerine göre, Erzurum'un Narman ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Erzurum'un Narman ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Erzurum'un Narman ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 21.37 olarak kaydedilirken derinliği ise 9.56 kilometre olarak ölçüldü.

ART ARDA DEPREMLER

Konya’nın Selçuklu ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’tan alınan bilgilere göre saat 18.06’da Konya’nın Selçuklu ilçesinde 7.24 kilometre derinliğinde 5.0 büyüklüğünde kaydedildi. Konya'da çok sayıda artçı deprem meydana geldi.

İZMİR BUCA SALLANDI

AFAD’tan alınan bilgilere göre, saat 18.36’da yerin 7.69 kilometre derinliğinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

AFAD son depremlerde yer alan verilere göre, Erzurum'un Narman ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem kayıtlara geçti. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan deprem saat 21.37'da yerin 9.56 kilometre derinliğinde ölçüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.