Perakende sektöründe Anneler Günü hareketliliği

Perakende sektöründe Anneler Günü hareketliliği

Anneler Günü dolayısıyla hazır giyimden mücevhere, beyaz eşyadan teknolojiye kadar birçok sektörde hareketlilik yaşanırken, hediye almak isteyenler kampanyalardaki son gün fırsatlarını değerlendiriyor

ANKARA (AA) - AYŞE BÖCÜOĞLU BODUR - Anneler Günü dolayısıyla hazır giyimden mücevhere, beyaz eşyadan teknolojiye kadar birçok sektörde hareketlilik yaşanırken, hediye almak isteyenler kampanyalardaki son gün fırsatlarını değerlendiriyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yarın kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla hediye almayı son güne bırakanlar, mağazaların kapısını çaldı. Hazır giyimden mücevhere, beyaz eşyadan kozmetik ürünlerine geniş bir yelpazede günler öncesinden indirime gidilmesi hediye için alışverişe çıkanları sevindirirken, Anneler Günü bereketi de esnafın yüzünü güldürdü.

Giyim, spor ve aksesuar markalarında geniş bir yelpazede seçenek sunan Boyner, Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerde 350 liralık ve üzeri alışverişe 50 lira, 700 liralık ve üzerinde alışverişe ise 150 lira anında indirim imkanı sunuyor.

Migros, Türkiye'nin 81 ilindeki mağazalarında yüz, el, vücut bakım kremleri ve losyonları indirimli fiyatla satışa sunarken, parfüm ve deodorant ürünlerinde de anneler için yarı yarıya indirim yapıyor.

Annelerini pırlanta ile sevindirmek isteyenler için kampanya düzenleyen Zen Pırlanta ise "Çok Özel Anneler Günü Fırsatları" kategorisindeki ürünleri fiyatını yüzde 40 indirirken, 2 bin lira üzerindeki alışverişlere de pırlantalı kolye hediye ediyor.

Teknosa, özel elektrikli ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 35'e varan indirime giderken, Media Markt da kişisel bakım ürünlerinden ev ve mutfak gereçlerine, akıllı telefondan teknoloji aksesuarlarına kadar birçok ürünü indirimli fiyatlarla satıyor.

Koçtaş, seçili küçük ev aletlerinde yüzde 35'e varan indirim uygularken, bazı parfümeri mağazalarında da ikinci üründe yüzde 50 indirim sağlanıyor.

Çiçekçiler ve e-ticaret siteleri, hediye için alışverişe çıkamamış olanlar için Anneler Günü'nde de kurtarıcı olmaya devam ediyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :