Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 31 terörist yok edildi

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 31 terörist yok edildi

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları için Hakkari'deki harekat merkezine giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, operasyonlarda 31 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 31 teröristin etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları için Hakkari'deki harekat merkezine gitti.

Bakan Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 31 teröristin etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiğini açıkladı.

1132 hedef ateş altına alındı!

Bakan Akar, "Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında maalesef 6 arkadaşımız yaralandı. Faaliyetlerimiz planlandığı şekilde sürüyor. Şu ana kadar kara ateş destek vasıtalarımızla toplam bin 132 hedef ateş altına alındı. Hava Kuvvetlerimiz de bir bütün olarak büyük bir başarı gösterip, toplam 120 hedefi etki altına aldılar" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.