Pençe-Kilit şehidi Serkan Taşcı'dan hafızlık arkadaşına yürek yakan 'teyemmüm' sorusu! Ve son paylaşım

Pençe-Kilit şehidi Serkan Taşcı'dan hafızlık arkadaşına yürek yakan 'teyemmüm' sorusu! Ve son paylaşım

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kaydıktan sonra şehit düşen Uzman Çavuş Serkan Taşcı'nın hafızlık arkadaşına sorduğu 'teyemmüm' sorusu ve son "Şehadet nasip et bana da Allah'ım amin" paylaşımı yürekleri yaktı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde arazide kayarak düşen Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşçı şehit oldu. Taşçı'nın şehadet haberi Bursa'daki baba ocağına ulaştı.

Şehit Uzman Çavuş Serkan Taşçı'nın hafızlık arkadaşına sorduğu soru ve son paylaşımı yürekleri yaktı. Uzman Çavuş Serkan Taşcı, Pençe Kilit operasyon bölgesinde arazide kayıp düştükten sonra şehit olmuştu.

2 kız, 2 erkek çocuk sahibi olan 4 çocuklu Taşcı ailesinin en küçük çocuğu olan Şehit Taşçı'nın hafızlık arkadaşına attığı mesaj ise herkesi duygulandırdı.

"Namazları teyemmüm ile kılıyoruz üzerimiz çok pisleniyor sıkıntı olmaz dimi"

Şehit Serkan Taşçı'nın arkadaşına gönderdiği mesajda, "Abi namazları teyemmüm ile kılıyoz da üzerimiz çok pisleniyor sıkıntı olmaz dimi, imkanlar kısıtlı çünkü" ifadeleri yer aldı.

Şehidin son paylaşımı ise duygulandırdı: Şehadet nasip et bana da Allah'ım amin.

Resim

SERKAN TAŞÇI'NIN ŞEHADET HABERİ BABA OCAĞINA ULAŞTI

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde arazide kayarak düşen ve şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşçı'nın acı haberi Bursa'daki baba ocağına ulaştı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı, arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

ŞEHİT TAŞÇI BURSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Şehidin Bursalı olduğu ve acı haberin baba Fikret ve anne Gülçiçek Taşçı'ya ulaştığı öğrenildi. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, cenaze namazının yarın Bursa İl Müftülüğünde kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.