Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör yuvaları bir bir vuruluyor! Etkisiz terörist sayısı 63’e yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Operasyonu'nun başarıyla devam ettiğini belirterek, bölgede 2 teröristin daha etkisiz hâle getirildiğini ve böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 63’e yükseldiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki terör unsurlarını etkisiz hale getirmek üzere sürdürülen Pençe-Kilit Operasyonu'nun planlandığı gibi başarıyla devam ettiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, teröristlerin sığınak, barınak, mağara ve mühimmat depolarının Kahraman Topçularımız tarafından vurulduğu, bölgede 2 terörist daha etkisiz hâle getirildiği ve böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 63’e yükseldiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesaplarından yapılan videolu paylaşımda şu ifadelere yer verildi: Pençe-Kilit Operasyonu planlandığı gibi başarıyla devam ediyor. Teröristlerin sığınak, barınak, mağara ve mühimmat depoları Kahraman Topçularımız tarafından vuruluyor. Bölgede 2 terörist daha etkisiz hale getirildi ve böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 63’e yükseldi."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.