Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber! Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber! Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucu Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun şehit olduğunu duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), önceki gece Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını dağıtmak için başlatılan Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P. Tğm. Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur. Bölgede hava kuvvetleri ve ateş destek vasıtaları desteğinde operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Hakkari Vailiği'nden Şehit Kanlıkuyu için taziye

Hakkari Valiliği Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Piyade Teğmen Kağan Kanlıkuyu için taziye mesajı yayımladı. Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu kapsamında 1980 Rakım Tepe Bölgesi’nde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan roketatar saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Kağan Kanlıkuyu'ya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Şehit Kaan Kanlıkuyu kimdir?

1997 Çankırı doğumlu Kaan Kanlıkuyu, Van Erciş 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapıyordu.

Çankırılı Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun eşinin Ankara'nın Etimesgut'ta ikamet ettiği, baba evinin ise Ankara'nın Yenimahalle ilçelerinde olduğu öğrenildi. Şehit Kaan Kanlıkuyu'nun yarın memleketi Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Şehit Kaan Kanlıkuyu'nun cenazesi 20 Nisan Çarşamba 2022 (yarın) tarihinde Atkaracalar ilçesi Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından törenle Atkaracalar Merkez Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum