Pençe Harekatı'ndan acı haber geldi! 3 şehidimiz var

Pençe Harekatı'ndan acı haber geldi! 3 şehidimiz var

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinden kahreden haber geldi. Teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda 3 askerimiz şehit oldu.

Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe-Yıldırım Harekatı'ndan acı haber geldi. Teröristlerce bölgeye yerleştirilen EYP patladı, 3 askerimiz şehit düştü. Milli Savunma Bakanlığı, hain pusuda 2 askerin de yaralandığını bildirdi.

YARALILARIN TEDAVİLERİ DERHAL BAŞLADI

MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.