Pekyatırmacı'dan MHP Selçuklu’ya teşekkür ziyareti

Pekyatırmacı'dan MHP Selçuklu’ya teşekkür ziyareti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı'na yerel seçim işbirliği ve verilen destek dolayısıyla teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Güzide Çipan tarafından ağırlanan Başkan Pekyatırmacı ve Özer, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde başta Selçuklu olmak üzere Konya ve Türkiye'de sergilenen ortak çalışmanın başarı getirdiğini dile getirerek sağlanan destek ve işbirliğinden dolayı MHP İlçe Teşkilatına teşekkür ettiler.

31 Mart Seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dileyen MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan; "Selçuklu ve Konya'mızda bulanan seçmenlerimize ve hemşehrilerimize Büyükşehirler arasında Cumhur İttifakı'na en yüksek desteği verdikleri için teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakımıza ve Türkiye'mize beka noktasında sahip çıktılar " dedi. 

pekyatirmacidan-mhp-selcuklu’ya--(1).jpg

PEKYATIRMACI: UMDUĞUMUZ SONUCU ALDIK

31 Mart Yerel Seçimlerine MHP Teşkilatlarıyla uyum içinde hazırlandıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; " Elhamdülillah 31 Mart Seçimlerinde MHP ile yaptığımız çalışmaların çok güzel neticelerini aldık. Pazar günü umduğumuz, beklediğimiz bir sonucu elde etmiş olduk. Biz yerelde zaten hizmetlerimizi sürdürüyoruz ve bunları bundan sonraki süreçte de en  güzel bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Selçuklu Belediye Meclisi'ndeki yaptığımız çalışmalarda da zaten Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyelerimizle birlikte hareket ediyorduk ve onların her zaman desteğini yanımızda gördük. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu işbirliği aynı şekilde devam edecek ve Selçuklu Belediye Meclisi'nde Cumhur İttifakı'nın birlikteliğinin güzel sonuçlarını görmeye devam edeceğiz. Seçim sürecinde MHP Selçuklu Teşkilatının bize verdiği destekten dolayı şahsınızda tüm MHP Selçuklu Teşkilatına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Aynı zamanda tabi ki Selçuklu İlçemizde yaşayan ve bize teveccüh gösteren seçmenlerimize de burada teşekkürlerimi iletmek istiyorum" şeklinde konuştu. 

pekyatirmacidan-mhp-selcuklu’ya--(3).jpg

ÖZER:  EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET YAPACAĞIZ

Yoğun bir seçim sürecinin geride bıraktıklarını ifade eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer; "Bu süreçte Cumhur İttifak'ı  olarak hep birlikte yol aldık. Konya'da ve Selçuklu'da Cumhur İttifakı'nın ruhunu en iyi şekilde temsil ettik ve hemşehrilerimiz bize büyük bir teveccüh gösterdi. Konya olarak büyükşehirler içerisinden en yüksek oyu alarak güzel bir netice ile seçimi sonuçlandırdık. Selçuklu'da da meclisin büyük bir çoğunluğunu Cumhur İttifakı olarak elde etmenin mutluluğunu taşıyoruz. Elbette ki bu büyük teveccüh büyük sorumluluk taşıyor. Bizler bunun bilinç ile önümüzdeki 5  seneyi ilçemize ve şehrimize hizmet etme noktasında elimizden gelen bütün gayreti göstererek geçirmeyi arzu ediyoruz. Bunun için hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Bu süreçte hem Konya'nın hem de Selçuklu'nun farklı bir misyonu olduğunu düşünüyoruz. Ak Parti belediyeciliğinde Cumhur İttifakı'nın en güzel örneklerini bu şehirde göstermek mecburiyetindeyiz. Çünkü seçmenin göstermiş olduğu irade bunu ortaya koyuyor. Birbiriyle uyumlu ve iyi bir şekilde hizmet edecek kadrolarla 5 sene Konya'mıza en güzel hizmeti hep birlikte yerine getireceğiz. Bu süreç içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin bütün teşkilat mensuplarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler