Patlamadaki ikinci yaralıyı da kaybettik
Büsan'da bir fabrikada kazan patlamasıyla ağır yaralanan 4 kişiden biri daha 7 gün önce sevk edildiği Ankara Numune Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Vücudunda yüzde 70 oranında 2. ve 3. derece yanık olan Osman Atik (22), tedavi gördüğü Ankara Numune Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Atik'in cenazesinin Konya'ya getirilerek toprağa verildiği öğrenildi.
15 Temmuzda Büsan'da bir fabrikada kimyasal madde karışımının yapıldığı kazanın patlamasıyla Nuh Türker (28), İbrahim Sarıkaya (38), Osman Atik (22) ve Umut Çetin (25) yaralanmış, yaralılar Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yaralılardan Sarıkaya taburcu edilmiş,Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen ve vücudunda yüzde 90 oranında 2. ve 3. derece yanık olan Kimyager Umut Çetin de ölmüştü.
aa