PANKOBİRLİK ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Koyuncu'dan Zafer Bayramı mesajı

PANKOBİRLİK ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Koyuncu'dan Zafer Bayramı mesajı

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, "Malazgirt’le açılan kapı 30 Ağustos’ta sonsuz sahibini bulmuştur" dedi

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Erkoyuncu, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, “1071 Malazgirt ile açılan yurdumuzun kapıları 30 Ağustos ile mühürlenerek sonsuzluğa kadar sahibini bulmuştur. Milletlerin dönüm noktaları vardır, 30 Ağustos, bizim milletimizin dönüm noktalarından biridir. Bu zafer karakteri bakımından bağımsız Türkiye’nin her zorluğun üstesinden gelerek, sonsuza kadar bayrağımızı semalarda dalgalandıracağının ilanıdır” dedi.

Erkoyuncu mesajında şu ifadeleri kullandı:

Şunu unutmamamız gerekiyor, millet olarak istiklalimize ve istikbalimize kast edenlere karşı Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında son sözümüzü söylediğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı, ülkemiz üzerinde düşmanlık besleyen herkese karşı verilen net bir cevaptır.

Ogün topraklarımızı işgale kalkışan işgal güçleri sürekli bağımsızlığımıza göz dikmeye devam edeceklerdir ancak bizler o gün verdiğimiz cevabı her zaman vermeye hazırız ve o gücü de hiç kaybetmedik.

Milletimize, 100 yıl önce Dumlupınar’da şaha kalkan ve istikamet belirleyen yürüyüş rehberlik etmektedir, Büyük Zafer’e ilham veren ruh, inanç ve irade hiç kaybolmayacaktır.

Biliyoruz ki, bu iradeyi nesilden nesile aktarabilmek bizim açımızdan çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.