Panasonic Electric Works Türkiye'nin Mali İşler Genel Müdürü Erkut Açıl, Japonya'ya Atandı

Panasonic Electric Works Türkiye'nin Mali İşler Genel Müdürü Erkut Açıl, Japonya'ya Atandı

Türkiye'den Panasonic'e Üst Düzey Atama: Erkut Açıl, Japonya'da Yeni Görevine Hazırlanıyor

Dünya çapında tanınan elektrik/elektronik üreticisi Panasonic, Türkiye'den önemli bir atamayla gündemde. Panasonic Electric Works Türkiye'nin Mali İşler Genel Müdürü olarak uzun yıllar görev yapmış olan Erkut Açıl, artık Japonya'daki genel merkeze atanmış durumda.

Erkut Açıl, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Borusan ve Yıldız Holding gibi önemli şirketlerde çalışma deneyimi edinmiş bir profesyonel. 13 yıl boyunca Panasonic Electric Works Türkiye bünyesinde görev almış olan Açıl, son 6 yıldır Mali İşler Genel Müdürü olarak şirketin finansal stratejilerini şekillendirmekteydi.

Panasonic Electric Works Türkiye'nin Mali İşler Genel Müdürü Erkut Açıl, Japonya'ya Atandı

Panasonic Grubu, dünya genelinde 70'ten fazla ülkeye ihracat yaparak sektörde öncü konumda bulunuyor. Bu başarıda Türkiye'deki endüstriyel tesislerin önemi büyük. Erkut Açıl ve ekibi, şirketin gelecek vizyonuna uygun olarak finansal başarılar elde etmek için çalışmalar yürütüyordu. Özellikle dijital dönüşüm ve yenilikçi nakit yönetimi projelerine odaklanan Açıl, Panasonic Global'den birçok kez ödül almıştı.

Yeni göreviyle birlikte Erkut Açıl, Türkiye ve Hindistan başta olmak üzere birçok ülkenin sürdürülebilir finansal gelişiminden sorumlu olacak. Bu atama, Panasonic'in küresel stratejileri doğrultusunda Türkiye'nin de katkı sağlayacağına işaret ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.