Panasonic Electric Works Türkiye, Yenilikçi Ürünü Karre 55'i Satışa Sunuyor

Panasonic Electric Works Türkiye, Yenilikçi Ürünü Karre 55'i Satışa Sunuyor

Panasonic Electric Works Türkiye, Karre 55 serisi ile evlerinizi dönüştürüyor! Yenilenmiş tasarımı, renk seçenekleri ve akıllı özellikleriyle öne çıkan bu ürün, kullanıcılarına konfor ve güvenliği bir arada sunuyor.

Panasonic Electric Works Türkiye, ev teknolojilerinde çığır açan yeni ürünü Karre 55'i gururla tanıttı. Yenilikçi tasarımı, renk seçenekleri ve kullanıcı dostu özellikleriyle Karre 55, ev otomasyonunda yeni bir dönemi başlatıyor.

Karre 55 serisi, özel formu ve estetik tasarımıyla dikkat çekiyor. Renk seçenekleri ve yumuşak dokusu, kullanıcılara şıklık ve konfor sunarken, Alman tipi kasa ve modüler tasarımı sayesinde kolay montaj imkanı sağlıyor.

Panasonic Universal Dimmer özelliği, yeni nesil LED lambalar ve konvansiyonel lambalar için dim özelliği sunuyor. Ayrıca, nötr gerektirmeyen bağlantı özelliği sayesinde standart anahtarlarla kolayca değiştirilebiliyor. Universal Dimmer, merkezi ve gecikmeli anahtar fonksiyonları, light anahtar ile çoklu kontrol özellikleri, akkor, halojen ve yeni nesil LED lambalar ile uyumluluk özelliklerini bir araya getiriyor.

Ürün, kablosuz elektronik cihazlar için ekstra güç adaptörü gerekmeden ve prizleri meşgul etmeden kullanıcılara optimum şarj imkanı sunuyor. Akıllı telefonlar, tabletler, bluetooth kulaklık ve hoparlörler gibi sık şarj ihtiyacı olan cihazlar, Karre 55 ile kolayca şarj edilebiliyor.

Hareket algılayıcı seçeneği ile donatılan ürün, sekiz metreye kadar algılama mesafesi ve 180 derece görüş açısı ile güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Ayarlanabilir açık kalma süresi ve ortam ışığı algılama özellikleri, enerji tasarrufu sağlarken gereksiz aydınlatma kullanımını önlemeye yardımcı oluyor.

Ürünün bir diğer dikkat çekici özelliği ise programlanabilir jaluzi anahtarı seçeneği. Rüzgar ve yağmur sensörleri aracılığıyla otomatik olarak açılıp kapanabilen jaluziler, değişen hava koşullarına anında uyum sağlıyor. Geniş ekranıyla kolay programlama imkanı sunan bu özellik, kullanıcılara daha fazla kontrol ve konfor sağlıyor.

Panasonic Electric Works Türkiye'nin Karre 55 serisi, yenilikçi tasarımı ve akıllı özellikleri ile evlerde modern yaşamın kapılarını aralıyor. Bu ürün, teknoloji ile konforu buluşturarak kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.