Pamukkale'de feci kaza! Uçuruma yuvarlanan araçlarda 3 kişi öldü 7 kişi yaralandı

Pamukkale'de feci kaza! Uçuruma yuvarlanan araçlarda 3 kişi öldü 7 kişi yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 araç uçuruma yuvarlandı. Feci kazada 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Ölü ve yaralıların kimlik belirleme çalışmaları sürüyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Uzunpınar Mahallesinde yolunda 2 araç uçuruma yuvarlandı. Kazasında 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza, Pamukkale ilçesi Haytabey Mahallesi ile Uzunpınar Mahallesinde yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; iki mahalle arasında seyir halinde bulunan 2 araç uçuruma yuvarlandı. Kazayı yoldan geçen diğer sürücülerin fark etmesi üzerine ihbarda bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin ise yaralandığını belirledi. Yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılırken sağlık görevlerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme çalışmaları başlatılırken, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılacak olan incelemenin ardından hayatını kaybeden 3 kişi ve 7 yaralının kimlikleri belirlenecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.