Özkök, Sharon Stone’la konuşmu
Daha önce yazdığı bir köşe yazısında 'Sharon Stone'a teğet geçtim' diyerek Cannes'te Stone ile yan yana yürüğünü köşesine taşıyan ve bundan mutluluk duyan Ertuğrul Özkök, sonunda muradına erdi.
Kurtlar Vadisi'nin bir bölümünde oynayan Stone ile bir röportaj yapan Özkök, Stone'a yarım metreden daha fazla yaklaşma imkanı buldu...
Kanal D’de yayınlanan Kurtlar Vadisi adlı dizinin merakla beklenen final bölümünde rol alan Sharon Stone, Los Angeles’taki çekimlerde sadece Hürriyet’e konuştu.
Sharon Stone’la sohbetimiz, Kurtlar Vadisi dizisinin çekimleri sırasında gerçekleşiyor. İki sahne arasında üzerine bir bornoz giyip yanımıza geliyor. Her zaman sıcak ve samimi.Asıl sohbetimiz çekimler bittikten sonra başlıyor... ‘Yorgun musunuz’ diye sorunca, espriyi patlatıyor: ‘Hayır değilim. Şu an sizinle her şeyi yapabiliriz’ diyor. Ben de aşağı kalmayıp, ‘Her şeyi mi’ deyince, devam ediyor:
‘Evet ama, size bir şeyi hatırlatayım. Bu program halka açık bir televizyondan da yayınlanacak.’ Bunun üzerine ben, ‘Öyleyse size sadece soru sorayım’ diyerek mülakata başlıyorum.
Sharon Stone zeki bir kadın. Yarım saat süren sohbetimiz şöyle devam ediyor.
EÖ: Bir Türk film şirketinden böyle bir teklif gelince ilk tepkiniz ne oldu?
SS: Türkçe konuşmak zorunda mıyım? İlk tepkim bu oldu. Ben Türkçe bilmiyorum. Öyleyse nasıl yapacağım? Hayır dediler. Tamam dedim. Ama Türkçe dublaj mı yapacaksınız dedim, çünkü bu benim için önemli noktaydı, herkes beni biraz farklı olan sesimle tanır. Hayır dediler. Senin sesin olacak, altta yazılar olacak. Ben de tamam dedim. Tamam, güzel. Daha sonra mafya dünyasının başındaki kadın olacağımı öğrendim. Bu fantastik bir şey. Çünkü öldürmem gereken birtakım insanlar olacak. Böylece arkadaşlarımı da alarak öldürmeye kimden başlayacağımı düşündüm.
- İlginç bir listeniz olmalı
Evet.. İlk gitmesi gerekenler arabamı yasak yerlere park ettiğimde ceza yazanlar. Önce onlar gidecek. Bu arada bir şeyi merak ediyorum. Siz hiç arabanıza ceza yazıp bırakan birini tanıyor musunuz? Ya da arabalarınızın üzerine ceza kağıdını bırakanı bilen birileriyle tanıştınız mı? Bence kimse tanımıyor. Onlar başka bir gezegenden. Ben bundan şüpheleniyorum.
- Bu filmde rol almanız bizim için de sürpriz oldu. Gerçekten bilmek istiyorum, bu rolü neden kabul ettiniz?
Doğruyu söylemek gerekirse bunun iki nedeni var. Birincisi bunun gerçekten eğlenceli olacağını düşündüm. Gerçekten çok farklı bir şey ve bir macera olacaktı. Ama ikinci bir şey daha oldu. Ben bu filmde yer alma teklifini aldığım sırada Amerika’daki Katrina kasırgasıyla meşguldüm. Arkadaşlarımla birlikte bir şarkı yazıyorduk ve bitirmek üzereydik. Masrafları kendimiz karşılıyorduk. Bu şarkının ‘We are the world’ gibi bir yardım şarkısı olmasını istiyorduk.
(Burada söyleşinin akışı kadın erkek ilişkileri ve cinselliğe doğru kayıyor/Tutanak?
- Çok teşekkürler.
Ben teşekkür ederim. Benim için zevkti
Ertuğrul Özkök/Hürriyet