Özkafa ve Kızıl ailelerinin mutlu günü

Özkafa ve Kızıl ailelerinin mutlu günü

Konya'nın tanınan ailelerinden Özkafa ve Kızıl ailelerinin evlatları Abdülkadir Ceylani ve Gamze Kovid-19 tedbirlerine uygun nikah merasimiyle dünya evine girdi

Nanotech Konya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özkafa’nın oğlu Abdülkadir Ceylani ie Hacı Sadık Mahalle Muhtarı Mehmet Kızıl’ın kızı Gamze evlendi

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek yapılan nikah merasimi Atiker Düğün Salonu'nda az sayıda davetliyle gerçekleştirildi.

eo4yvh4wmamnuh7.jpg

Nikaha şahitlik eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Özkafa ve Kızıl ailelerinin nikah merasimlerine katılarak genç kardeşlerimizin bu en mutlu günlerinde sevinçlerine ortak olduk. Çiftimizi tebrik ediyor iki cihan saadeti diliyorum. Hayırlı mübarek olsun" dedi.

eo4yvozxcaydjrc-001.jpg

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de nikaha şahitlik ederken, Karatay Yönetim Kurulu Üyeleri nikah merasiminde hazır bulundu.

eo4n2gqw4aaucap.jpg

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç Abdülkadir Ceylani ve Gamze Özkafa çiftini tebrik ederek gelin hanıma hediye takdim etti.

eo4n2gzxcaaditb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.