Özgür Özel’den Tunç Soyer açıklaması: İzmir seçmeninin notu kıttır

Özgür Özel’den Tunç Soyer açıklaması: İzmir seçmeninin notu kıttır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de yapılacak yerel seçimler için partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı. Özel, adaylık süreci ve değişimler hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için İzmir'de partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı. Özel, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İzmir'de yerel yönetimlerde değişim ve beklentiler hakkında konuşan Özgür Özel, mevcut belediye başkanı Tunç Soyer'e yönelik değerlendirmelerde bulundu. Özel, Tunç Soyer'in İzmir'de önemli işlere imza attığını ancak İzmir seçmeninin beklentilerinin yüksek olduğunu ve bu beklentilerin karşılanmasını beklediğini belirtti. İzmir'in dinamizm ve gençleşme isteği doğrultusunda kadın ve genç adaylara önem verdiklerini dile getiren Özel, 9 kadın ve 12 genç adayın listelerde yer aldığını vurguladı.

Adaylık sürecindeki değerlendirmeleri ve aday seçim sürecini anlatan Özel, partililik ruhunun gerekliliğine vurgu yaparak, aday olmayan ancak partilerine destek verenlerin önemine dikkat çekti. İzmir'deki değişimlere saha çalışmaları ve anket sonuçlarının yol açtığını ifade eden Özel, İzmir'de yaşanan değişimin partilerinde de yansımasını gördüklerini belirtti.

Özel, toplantıda Çeşme Belediye Başkan adayının değişme ihtimaline ilişkin de açıklamalarda bulunarak, CHP adaylarının tanıtıldığını ve bundan sonraki değişimlerin devir teslimde yapılacağını belirtti.

Öte yandan, düzenlenen aday tanıtım toplantısına bazı ilçe belediye başkan adaylarının katılmadığı gözlemlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.