Özgür Ergun'dan yeni bir açıklama:‘YENİ TÜRKİYE’  İŞTE BU!

Özgür Ergun'dan yeni bir açıklama:‘YENİ TÜRKİYE’ İŞTE BU!

Özgür Ergun'dan yeni bir açıklama:‘YENİ TÜRKİYE’ İŞTE BU!

Basın açıklamasıyla istifasını sunan Konya Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun'dan yeni bir açıklama daha geldi. İşte Ergun'un açıklaması:

Dün , bir basın açıklaması ile AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiğimi ve istifa gerekçelerini duyurmuştum. Ak Parti Genel Başkan yardımcımız Sayın Süleyman Soylu ve Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Azize Sibel  Gönül hanımefendi ile Genel Merkezde uzun uzun konuştum. Sayın Süleyman Soylu’nun, açıklamamda yer alan konulara teker teker inceleme başlatıp en kısa sürede gerekli işlemleri yapmaya kati suretle  söz vermesi gönlümde “Yeni Türkiye” işte Bu! dedirtti. Dünkü açıklamamda da belirttiğim gibi, Torosların yiğidi, Anadolunun evladı olan, dürüstlük abidesi Başbakanımızın bahse konu olan olaylar ile ilgili gerekli talimatları vermesi , milletimizin bir bardak çayını bile kimseye haksız yere içirtmeyeceğinin, her türlü yolsuzluğa neye mal olursa olsun geçit vermeyeceğinin net göstergesidir. Sayın Başbakanımıza ve partime olan bağlılığım ve sevgim bir kat daha artırmıştır.

Ak Partiye, partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımıza, ülkemizin gurur kaynağı Başbakanımıza canı gönülden bağlı  Ak Partili olarak , Ak Partinin gönüllü bir neferi olarak daima koşacağımı, Partimizin koyduğu hedeflere doğru dün olduğu gibi gelecekte de bir vatandaş olarak katkı sağlayacağımı kamuoyuna saygı ile duyurmak isterim. 

Etiketler :