Özgür Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı mı?

Özgür Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı mı?

"Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayını buldu" diyen Emin Çapa, "Partilerle ilişkisi yok, adı kamuoyunda bilinmeyen, tanınmayan biri" diye tarif etti.

Halk TV programcısı Emin Çapa, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayını bulduğunu iddia etmişti. "Seçmen beğenir mi? Ben ciddi bir şok yaşadım, henüz emin değilim" diyen Emin Çapa, "Partilerle ilişkisi yok, adı kamuoyunda bilinmeyen, tanınmayan biri" ifadelerini kullanmıştı.

Abdulkadir Selvi, kulislerde Kılıçdaroğlu'nun adayının ekonomist Özgür Demirtaş olduğu iddialarının konuşulduğunu yazdı. Özgür Demirtaş bu iddia için ne dedi? İşte Selvi'nin yazısından ilgili bölümler...

GELECEĞİ PARLAK OLAN GENÇ BİR PROFESÖR!

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’ı tanıyorsunuz. Geleceği parlak olan genç bir profesör. Ekonomiyi halkın anlayacağı dilden konuşuyor. Sosyal medyayı da çok etkin bir şekilde kullanıyor. Ekonomi benim alanım değil, o nedenle Özgür Demirtaş’ın alanına girmedim. Bu kez o benim alanıma girdi.

ÖZGÜR HOCA GÖRÜŞTÜĞÜ KİŞİLERE 'ADAYI BENİM' İZLENİMİ VERİYOR

Bir süredir siyasi kulislerde Özgür Demirtaş’ın cumhurbaşkanı adayı olduğu konuşulmaya başlandı. Hatta Özgür Hoca’nın görüştüğü bazı isimlere Kemal Kılıçdaroğlu’nun adayı olduğuna dair bir izlenim verdiği söyleniyor. Kılıçdaroğlu kendisi aday değil mi?

SORDUM 'HİÇ ŞAŞIRMADI' AMA KONUŞMADI DA

Ayrıca Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş dururken Özgür Demirtaş’ın adaylığı nereden çıktı diyebilirsiniz. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı daha şanslı görenlerdenim ama yine de Özgür Hoca’yı aradım. ‘Cumhurbaşkanı adayı olduğunuz konuşuluyor’ dedim. Şaşırmadı. Ama konuşmadı da.

KILIÇDAROĞLU, AKŞENER VE KARAMOLLAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜRDÜ MÜ?

‘Ailede bir prensip kararı aldık. Siyaseten hiçbir şey söylemeyeceğiz’ dedi. Kararına saygı duydum. Ama kulislerde Kılıçdaroğlu’nun muhtemel adayı olarak Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener’le görüştüğünün konuşulduğunu söyledim. Aynı prensibini hatırlatmakla yetindi.“

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.