ÖZEL HABER | Antalya için Meteoroloji'den güzel haber gelmiyor

ÖZEL HABER | Antalya için Meteoroloji'den güzel haber gelmiyor

Antalya'da devam eden yangınlar yayılmaya devam ediyor. Manavgat, Alanya, Gazipaşa'da ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürürken Meteoroloji'den de güzel haber gelmedi.

Gelen son bilgilere göre Antalya'da devam eden yangınlarda kontrol altına alınan bölge sayısı azınlıkta kaldı. Bölgede söndürme çalışmaları devam ediyor. Takviyelerin sürdüğü bölgede alevler rüzgara göre yön değiştirmeyi sürdürüyor.

Bu gelişmeler yaşanırken Meteoroloji'den de bölge için güzel haberler gelmedi. Antalya'da önümüzdeki 10 gün yağmur görünmüyor.

RÜZGAR 2 KEZ YÖN DEĞİŞTİRECEK

Antalya'da bugün rüzgarın 3 farklı yönden esmesi bekleniyor. Kuzeyden esen rüzgarlar esnasında söndürme çalışmalarında büyük aşamalar kaydedilmişti. Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün rüzgar saat 15:00'a kadar kuzeyden esecek. Bu saatten sonra akşam 18:00'a kadar rüzgar güneyden kuzeye dönecek. 3 saat güneyden kuzeye esecek rüzgar yönünü tekrar terse çevirerek günün sonuna kadar bu hareketini sürdürecek.

Şehirde haftaboyunca rüzgar hareketleri sürekli aynı hareketleri izleyecek. Meteoroloji'nin tahminlerine göre Antalya'da en az 10 gün boyunca yağmur ihtimali görünmüyor.

5-gunluk-antalya-tahmini.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.