Özel Başak Koleji öğrencileri PTT’yi ziyaret etti
2013 – 2014 Eğitim ve öğretim yılına büyük bir coşkuyla devam eden Özel Başak Koleji sosyal ve kültürel faaliyetlere de devam ediyor. PTT’yi ziyaret eden Özel Başak Koleji İlkokul öğrencileri keyifli dakikalar yaşadı
2013 – 2014 Eğitim ve öğretim yılına büyük bir coşkuyla devam eden Özel Başak Koleji sosyal ve kültürel faaliyetlere de devam ediyor. PTT’yi ziyaret eden Özel Başak Koleji İlkokul öğrencileri keyifli dakikalar yaşadı. Büyük bir heyecan içinde ziyaret saatini bekleyen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Özel Başak Koleji İlkokul Müdürü İsmail Öz, “Özel Başak Koleji’nde öğrencilerimiz eğitim ve öğretimin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerle zenginleştirilmiş bir okul süreciyle eğitime devam ederler. Daha mutlu, daha başarılı bir yıl geçirmeleri ve belirledikleri hedeflerine ulaşmaları için de bu tür organizasyon ve geziler oldukça önemlidir. Öğrencilerimizi monoton bir eğitim hayatından kurtarmak, moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla öğretimin yanında bu tür faaliyetlere sıkça yer veriyoruz. Çocuklarımızın unutulmakta olan mektup yazma olayını gündeme getirmeleri için yakınlarına mektup yazdırarak geçmişte kalan bu güzel duyguyu çocuklarımıza yaşatmanın hazzını duyuyor ve onlara yaşatıyoruz. Öğrencilerimizin bilinçlenmesi ve yaşayarak öğrenmesi bakımından onların üzerinde olumlu etkiler bıraktığını da görmemiz çalışmalarımızın doğruluğunu ispat ediyor” dedi.
Gezi süresince gördüklerini heyecanla izleyen ve büyük ilgi gösteren Özel Başak Koleji ilkokul öğrencileri geziyi organize eden öğretmenlerine de teşekkür ettiler. Ayrıca yazdıkları mektupları da görevlilerin tanıtımı ve yardımıyla göndermek istedikleri adreslere özenle postaladılar.