Özdemir’den BİK Konya Müdürü Mert’e ziyaret

Özdemir’den BİK Konya Müdürü Mert’e ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir de BİK Konya Şube Müdürü’nü ziyaret ederek Konya’daki görevinin hayırlı olmasını diledi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulunun aldığı karar ile bazı şube müdürleri ve memurların görev yerinde değişikliğe gidilmişti. BİK Konya Şube Müdürü’yken Adana Şube Müdürü olarak atanan Özden Konur’un yerine Konya Şube’ye ise Bursa Şube Şefi Ümit Mert getirilmişti. BİK Konya Şube Müdürü Ümit Mert, Konya’da görevine başladı. 
Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir de BİK Konya Şube Müdürü’nü ziyaret ederek Konya’daki görevinin hayırlı olmasını diledi. Ziyaretinde Konya basını hakkında BİK Konya Şube Müdürü Ümit Mert’i bilgilendiren Sefa Özdemir, “Öncelikle şehrimize hoşgeldiniz, yeni görevinizin şahsınıza ve tüm basın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Konya köklü bir basın geçmişi ve sağlam bir basın kültürüne sahip şehir. Burada birlikte güzel işlere imza atacağımıza inancım tamdır” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİK Konya Şube Müdürü Ümit Mert de Konya’da bulunmaktan ve Konya gibi yerel basının güçlü olduğu bir şehirde hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaynak:Memleket

Etiketler :