Özbelsan AŞ araç filosunu genişletiyor

Özbelsan AŞ araç filosunu genişletiyor

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin yan kuruluşu Özbelsan AŞ, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna iki iş makinesi daha kattı. Belediyeden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin yan kuruluşu Özbelsan AŞ, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna iki iş makinesi daha kattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özbelsan AŞ vatandaşların belediye hizmetlerini hızlı ve etkin bir şekilde alması için Sivas Belediyesi ile araç filosunu hem yeniliyor hem de genişletiyor. Hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılması amacıyla Özbelsan AŞ'ye greyder ve silindir takviyesi yapıldı.

Özbelsan AŞ Genel Müdür Vekili Şaban Kaya, "Araç filomuzu her geçen gün büyütüyoruz. Toplam 213 adet araçtan oluşan filomuza bugün bir greyder ve bir silindir daha ekleyerek araç sayımızı 215'e çıkardık. Araçlarımız Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmete başlayarak belediyenin hizmet ağına katılacak. Bu araçlarla Sivas'ın daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışmalar yapılacak." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :