Özaltun vatandaşlarla akşam sohbetlerinde buluştu

Özaltun vatandaşlarla akşam sohbetlerinde buluştu

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan akşam sohbetlerine devam ediliyor.Program kapsamında Beytepe Mahallesi Camisi'nin bahçesinde...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan akşam sohbetlerine devam ediliyor.

Program kapsamında Beytepe Mahallesi Camisi'nin bahçesinde mahalle sakinleriyle buluşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, sohbet ettiği vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Özaltun, "Bu dönemin bir ayrıcalığı var. Bu dönem ekibimizin biraz daha profesyonel olmasından ve büyükşehrimizin bize vermiş olduğu destekten kaynaklı, bir de tabii ki ekip ruhu var. Birim müdürlerimizle, meclis üyelerimizle, teşkilatımızla, Büyükşehir Belediyemizle, milletvekillerimizle bir uyum yakaladık ve memleketimize daha çok hizmeti bu dönemde aldık." ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan belediyenin birim müdürleriyse mahalle sakinleri tarafından dile getirilen sorun ve talepleri not aldı.

Toplumun tüm kesimleriyle bu tür sohbet toplantılarında sık sık biraraya gelerek talep ve sorunlarını dinlemek suretiyle yürüttükleri çalışmalara bu aktarılanlar ışığında yön vermeye çalıştıklarını anlatan Belediye Başkanı Özaltun, akşam sohbetlerinin de bu anlamda çok önemsedikleri buluşma faaliyetlerinden bir tanesi olduğunu dile getirdi.

Özaltun, son 4 yılda sergilenen birlik ve beraberlik içerisinde Beyşehir'e çok büyük yatırım ve hizmetler geldiğini ve bundan sonra da gelmeye devam edeceğini söyledi.

Özaltun, Beyşehir tarihinde rakam, tutar, metrekare yönünden en fazla ihalenin bu dönemde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Toplantıya, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :