Özaltun, Beyşehir'in kadın esnaf ve girişimcileriyle buluştu

Özaltun, Beyşehir'in kadın esnaf ve girişimcileriyle buluştu

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beyşehirli kadın esnaf ve girişimcilerle buluştu.Başkan...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beyşehirli kadın esnaf ve girişimcilerle buluştu.

Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinden Taşköprü Aile Çay Bahçesinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldiği kadın esnaf ve girişimcilerin Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, karanfil hediye etti.

Toplantıya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, kadın belediye meclis üyeleri, belediyenin kadın birim müdür ve personeli de katıldı.

Toplantıda konuşan Özaltun, Beyşehir'de kadınlara değer verdiklerini ve onlara layık hizmetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

"Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, fedakar kadınlarımıza gereken değeri vermek bizler için olmazsa olmaz şartlardandır." diyen Özaltun, şöyle konuştu:

"Türk kadınının kurulan ilk Türk devletinden bu yana devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer aldığını ve buna paralel olarak gereken saygınlığı gördüğünü unutmamak gerekir. Beyşehir Belediyesi olarak sadece söz ile değil gerçekleştirdiğimiz projeler ile kadınlarımıza değer vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda, bu toplantıda yine sizlerin taleplerini dinlemek için bir araya gelmiş bulunuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :