Oyuncakları ile oynarken yere yığılan minik Alperen kurtarılamadı

Oyuncakları ile oynarken yere yığılan minik Alperen kurtarılamadı

Evlerinde oyuncakları ile oynarken bir anda yere yığılan minik Alperen'in ailesi şok oldu. Oyuncak yuttuğunu sanarak götürdükleri hastaneden büyük bir acıyla döndüler

Denizli'nin Buldan ilçesindeki evlerinde oyuncakları ile oynarken bir anda yere yığılan minik Alperen hayatını kaybetti. Anne babasının oyuncak parçası yuttuğunu düşünerek hastaneye götürdüğü 6 yaşındaki çocuk, kurtarılamadı.

Olay, Buldan ilçesi Turan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 6 yaşındaki Alperen Çoban, evde oyuncakları ile oynadığı sırada yere yığıldı. Anne Ayşe Çoban ve baba Özcan Çoban, çocuklarının oyuncak yuttuğunu düşünerek Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine götürdü. Sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu minik Alperen'in hayatını kaybettiğini ve boğazına kaçan herhangi bir maddenin kaçmadığını belirledi. Minik Alperen'in kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsinin ardından kesinleşecek.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Oyuncakları ile oynarken yere yığılan minik Alperen kurtarılamadı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.