Otomobilseverler Levorg'la İstanbul sokaklarında buluşuyor

Otomobilseverler Levorg'la İstanbul sokaklarında buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Subaru, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla #SubaruAşktır etiketi ve kalplerle süslenen “ateş kırmızısı” renkli Levorg'u İstanbul...

İSTANBUL (AA) - Subaru, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla #SubaruAşktır etiketi ve kalplerle süslenen “ateş kırmızısı” renkli Levorg'u İstanbul sokaklarında otomobilseverlerle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Subaru, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla #SubaruAşktır etiketi ve kalplerle süslenen “ateş kırmızısı” renkli Levorg ile otomobilseverlerle İstanbul sokaklarında bir araya geliyor.

Subaru Levorg, 14 Şubat Sevgililer Günü saat 23.59’a kadar sevenleriyle buluşuyor. Üzerindeki kalpler ve markanın sosyal medyada yaygın olarak kullandığı #SubaruAşktır sloganıyla ilgi çeken Levorg, İstanbul’un Nişantaşı, Bebek, Bağdat Caddesi ve Ataşehir gibi lokasyonlarında kendini belli ediyor.

Otomobilseverler aracı gördükleri yerde fotoğraflayarak ya da videosunu çekerek Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarında #SubaruAşktır etiketiyle paylaşabiliyor. Bu paylaşımlar markanın sosyal medya hesaplarından da “repost” ediliyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :