Otomobilin kontrol noktasında polise çarpması

Otomobilin kontrol noktasında polise çarpması

Gümüşhane'de, kontrol noktasındaki uygulamada polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtığı sırada otomobili ile trafik polisi Olgun Günay'a çarparak ölümüne neden olan alkollü sürücü ve yanında bulunan kişi tutuklandı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de, kontrol noktasındaki uygulamada polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtığı sırada otomobili ile trafik polisi Olgun Günay'a çarparak ölümüne neden olan alkollü sürücü ve yanında bulunan kişi tutuklandı.

Trafik polisi Gülay’a çarparak şehit eden ve kaçmaya çalışırken kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alınan otomobil sürücüsü Murat Koca ve yanında bulunan Selçuk Ergin'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinin ardından Gümüşhane Adliyesi'ne getirilen zanlılar, savcılıktaki sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün akşam saatlerinde Trabzon-Gümüşhane karayolu Oltanbey Mahallesi Balyemez Konağı uygulama noktasında polisler, Murat Koca (37) idaresindeki 29 AK 111 plakalı otomobili durdurmak istemiş, sürücünün, "dur" ihtarına uymaması sonucu aracın çarptığı 47 yaşındaki polis memuru Olgun Gülay, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde şehit olmuştu.

Gülay, bugün görev yeri olan Gümüşhane'de düzenlenen törenin ardından memleketi Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde toprağa verilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :